Training Zelfcompassie

Cadeau voor jezelf

Training Zelfcompassie - 7 donderdagavonden in oktober en november 2024 (Hilversum)

Ieder mens heeft baat bij een vriendelijke, compassievolle houding naar zichzelf en naar anderen. De één worstelt met een negatieve of kritische houding naar zichzelf - en kijkt daardoor óók vaak op die manier naar anderen. De ander probeert juist heel lief te zijn voor een ander, maar verliest zichzelf daarbij volledig uit het oog. 

Compassie (of mededogen) is het vermogen om ons betrokken te voelen bij pijn en lijden van onszelf én van anderen. Compassie kun je leren! In deze training leer je om met mildheid naar jezelf en de ander te kijken. Je ontwikkelt een gezonde relatie met jezelf en meer openheid en mededogen naar anderen. 

We komen zeven avonden bij elkaar. We gaan aan de hand van meditaties, theorie, lichaamsgerichte oefeningen en uitwisselingen kijken naar onze innerlijke criticus, onze automatische reacties op stress en hoe wij rust en aanvaarding kunnen vinden in ons diepste innerlijk. 

Wil je ook zachter reageren op jezelf of moeilijke gebeurtenissen? Of minder angst voelen om fouten te maken of afgewezen te worden? Wil je meer grip hebben op jouw emoties en je sociaal verbonden voelen? Dan is het zeker de moeite waard om deze training te volgen. 

Je krijgt na elke avond oefeningen voor thuis mee.

 

Data:

Donderdagavond: 3, 10, 17, 24, 31 oktober en donderdagavond 7 en 14 november 2024

Locatie:

Gebouw van het Leger des Heils, Bussumerstraat 27 a/b, Hilversum. 

Wil je je opgeven? Mail dan naar info@schoolvoorcompassie.com

Anne Tuk

Trainer / ritueelbegeleider

'Liefde en medemenselijkheid vind ik belangrijk in het leven.. Met elkaar voor elkaar'

No items found.

Meedoen aan deze training?

Alle info op een rij

No items found.

Veelgestelde vragen

No items found.

Meedoen aan deze training?