27 oktober en 14 november 2023

27 oktober (Hilversum) en 14 november (Amersfoort)

Overvloedig LEVEN

Wij zijn zo enthousiast over een leven vanuit Compassie! Daar zetten we elke Open Avond een stap in. De aankomende keren gaat het in Hilversum en Amersfoort over 'Overvloedig leven'. Als je vanuit Compassie leeft, dan kan het bijna niet anders of je gaat een overvloed ervaren die je eerder niet kende. Los van je omstandigheden...

Hoe kan dat? Want er blijven toch altijd dingen die heel moeilijk zijn? Dat klopt. Maar stel, je zou elke dag beginnen met een bepaalde toewijding aan deze weg. Je zou elke dag een intentie zetten om je zegeningen te zien, het goede in anderen te zien, voor jezelf te zorgen... je hart open te houden... Los van wat je die dag meemaakt, zal ze anders verlopen dan wanneer je (bijvoorbeeld) maar doorrent en je niet bewust bent van waar je je hoofd en je hart allemaal aan geeft.

Als jouw hart meer en meer gevuld raakt met compassie, kan het bijna niet anders of er komt (ook!) meer liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, vertrouwen, mildheid en zelfbeheersing. Prachtige, eeuwenoude woorden die een wereld van verschil kunnen maken.

We gaan samen aan de slag met deze weg. Er wordt theorie gedeeld, er is een Lichtmeditatie en er is alle tijd om zelf naar binnen te gaan, harten te delen en elkaar te bekrachtigen.

Hilversum - 28 oktober - Gebouw De Vereeniging, Oude Enghweg 19. Inloop 19.30 uur. Programma 20.00 uur - 21.30 uur.

Amesfoort - 14 november - Rochuskapel, Pothstraat 16. Inloop 19.30 uur. Programma 20.00 uur - 21.30 uur.

No items found.

Op de hoogte blijven van onze school?

Neem contact op