Voor organisaties

Compassie op de werkvloer!


Compassie leidt tot meer werkgeluk, creativiteit, innovatie én het vermindert verzuim. Aan bedrijven bieden we daarom allerlei workshops, dagprogramma’s en trainingen op maat aan. We komen graag naar je toe, maar je bent ook welkom op een van de inspirerende en unieke locaties van het Leger des Heils. Denk hierbij aan ons Hotel- en Congrescentrum Belmont (Ede) en het Majoor Bosshardthuis (Amsterdam).

De belangrijkste behoefte van medewerkers richting leidinggevenden is misschien wel empathie, waarachtig medeleven. Hoe kun je hierin groeien? Hoeveel laat je zien van je eigen menselijke kwetsbaarheid en hoe geef je tegelijkertijd richtingen en realiseer je je doelen?

Je kunt ons inhuren!

*Bezielend Leidinggeven
Werknemers verwachten steeds meer van hun bedrijf of organisatie. Ze zien werk ook als iets dat voorziet in betekenis, zingeving en spiritualiteit. Hoe kom je als leidinggevende aan deze vraag tegemoet?

*Mindfulness
Alles wat aandacht krijgt groeit. Maar echte aandacht geven aan klanten, collega’s, jezelf en de veelheid van taken is een kunst. Hoe zorg je ervoor dat je echt aanwezig bent? En: hoe voorkom je dat geleefd wordt in plaats van leeft?

*Zelfcompassie
Mensen die zichzelf op een gezonde manier waarderen en goed voor zichzelf zorgen, zijn fijne mensen om mee om te gaan. Compassie voor anderen begint met compassie voor jezelf. Hoe doe je dat, met mededogen met jezelf omgaan?   

*Feedback Geven
Zeggen wat er gezegd moet worden. Ook als dat misschien niet leuk is voor de ander. Hoe doe je dat zonder dat de ander het opvat als een verwijt? Hoe creëer je een cultuur waarin feedback op waardering mag rekenen?

Bel of mail ons voor een oriënterend gesprek!             

Trainingen

*Basistraining Compassie
*Mindfulness Training
*Aandacht geven met Compassie
*Zelfcompassie Training
*Compassie met je Lichaam
*Enneagram Training

Karel Muller

projectleider

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk onze cursussen