Hoe blijf je fit, ook na de vakantie?

“Uit onderzoek blijkt dat werknemers zelfs na een sabbatical van zes maanden tijdens de eerste werkdag op hetzelfde energie- en stressniveau zitten als voorheen,” aldus Jessica de Bloom op nu.nl. De Bloom is organisatie- en arbeidspsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Bij de School voor Compassie helpen we mensen om anders in het leven te gaan staan. Drukte, tegenvallers, hoge eisen… ze zijn niet te vermijden. Maar je kunt wel leren er anders mee om te gaan. Het is mogelijk om jezelf te trainen te leven vanuit innerlijke rust.

Hiervoor is het nodig op zoek te gaan naar waar bij jou de spanning ontstaat tussen wat je wilt en wat er gebeurt. De ervaring is dat de meeste mensen zich hier maar beperkt bewust van zijn. Door verschillende soorten oefeningen kun je hier achter komen. Zo maak je een begin met nieuwe gewoonten en gedachtepatronen, die je helpen om vanbinnen de rust te bewaren.

Vanuit de School voor Compassie wensen we je een mooie zomer toe! We hopen dat je iets van het vakantiegevoel ook in het najaar vasthoudt. Wil je jezelf hierin bekwamen, geef je dan op voor de workshop en/of training Leven vanuit innerlijke rust.

Karel Muller

Trainer / projectleider

'Compassie is een gevoel, maar ook een vaardigheid. Het is verbazingwekkend hoe snel mensen zich hier in kunnen ontwikkelen.'

Op de hoogte blijven van onze school?

Neem contact op