Nieuw: open avonden in Hilversum

De open avonden zijn toegankelijk voor iedereen. De bijeenkomsten zijn van 20.00 tot 21.30 uur in Gebouw De Vereeniging aan de Oude Enghweg 19. Parkeren kan op het terrein van het gebouw. Kom je met de trein? Het Centraal Station is op 10 minuten loopafstand.

Data voor de komende tijd zijn: 15 april, 20 mei en 17 juni. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Voor wie wil is er na afloop een hapje en een drankje. De toegang is vrij.

De avonden worden begeleid door de trainers Yvonne van den Heuvel en Karel Muller.

‘Leeftijd, afkomst of religieuze achtergrond zijn niet belangrijk. Het enige wat telt is: Vind je dat de wereld wel wat extra compassie kan gebruiken? Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Zou je zelf meer liefde of compassie in je leven willen? Dan ben je hier aan het juiste adres,’ vertelt Karel.

De inhoud van de avonden is gevarieerd. ‘Het is maar net wat past bij een bepaald thema,’ vertelt Yvonne. ‘We maken gebruik van meditaties, theorie, muziek, deelrondes, beweging en rituelen. We spreken niet alleen het ‘hoofd’ aan, maar ook het ‘hart’ en de ‘handen’. Compassievol leven mag als het ware indalen, je mag het gaan belichamen. Zo’n maandelijkse avond kun je zien als een‘oplaadmoment’ om daarna weer met meer compassie je eigen leven te vervolgen. Het is een oefenplaats.’

Yvonne van de Graaf

Trainer / Rituelen, Lichaamswerk

'Als Liefde gaat stromen, zijn er geen woorden meer nodig...'

Karel Muller

Trainer / projectleider

'Compassie is een gevoel, maar ook een vaardigheid. Het is verbazingwekkend hoe snel mensen zich hier in kunnen ontwikkelen.'

Op de hoogte blijven van onze school?

Neem contact op