Vrijdag 28 april 2023

Het wil nog niet zo lukken met een lente zonnetje, maar geen zorgen: vrijdagavond 28 april 2023 maken we weer een warm bad voor elkaar bij de School voor Compassie. Jullie zijn allemaal welkom bij een avond die een gedeelte van de Geweldloze Communicatie behandelt.

Als mens kun je behoorlijk last hebben van de oordelen en verwijten van andere mensen. Direct, in je gezicht, of voelbaar onder de oppervlakte. Tegelijkertijd kun je óók zelf makkelijk vervallen in oordelen en verwijten. Je herkent het vast. Hoe kun je daarmee omgaan vanuit het licht van Compassie? Hoe kun je – vanuit veel meer verbinding – met de ander én jezelf omgaan? Daar gaan we over leren - én praktisch mee oefenen. Het kan je echt helpen om je relaties naar een ander niveau te tillen.

Zoals gebruikelijk ben je welkom vanaf 19.15 uur / 19.30 uur. Aanvang programma 20.00 uur. Om 21.30 ben je vrij om naar huis te gaan, wat te drinken/ te kletsen aan de bar of nog even in de ‘stilte’ van de Kapel te blijven. Een donatie voor de avond wordt zeer op prijs gesteld.

Kom zoals je bent, met alles wat er op dit moment in je leven speelt. Alles is goed.

No items found.

Op de hoogte blijven van onze school?

Neem contact op