Trainers Lenie en Karel naar Justice Conference

Lenie en Karel geven hun visie op ruzies die ontstaan naar aanleiding van de coronamaatregelen. De conferentie is een initiatief van Tearfund, een organisatie voor ontwikkelingssamenwerking.

Sommige mensen vinden dat een vaccinatie hun lichamelijke integriteit en vrijheid aantast. Anderen vinden het asociaal om geen prik tehalen. Beiden groepen ervaren onrecht. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen verwijderd raken van familie of vrienden.

De School voor Compassie wil mensen helpen ondanks grote meningsverschillen elkaar recht te doen en de verbinding met de ander te behouden of te herstellen. Dat gebeurt met een speciaal ontwikkelde training: Corona: van conflict naar connectie. De training duurt drie avonden (om de week) en start op 24 november in de Social Impact Factory aan het Vredenburg 40 teUtrecht.

De training Corona: van conflict naar connectie wordt gegeven door twee trainers. De ene trainer laat zich bewust niet vaccineren en testen, de ander wel.  

Andere sprekers op de Justice Conference zijn onder meer klimaatwetenschapper Katharine Hayhoe, performance artist en auteur Mounir Samuel en bisschop Michael Curry (bekend van de huwelijksinzegening van prins Harry en Meghan Markle).

No items found.

Op de hoogte blijven van onze school?

Neem contact op