Vrijwilligers voor compassie gezocht (1 - 4 uur per week)

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies.

Management-assistent

Service bieden is jou op het lijf geschreven. Vrolijk en vriendelijk beantwoord je de mail, houd je het registratiesysteem in de lucht en pas je gegevens aan op de website. Je pakt de telefoon op als de projectleider afwezig is en plant teambijeenkomsten en vergaderingen. De tijdsinvestering is niet groot, maar vraagt wel iedere dag een kwartiertje aandacht. Daarom zijn we op zoek zijn naar twee of drie personen die samen optrekken. Je kunt deze klus gewoon vanuit huis oppakken.

Host / hostess

Door jouw aanwezigheid voelen mensen zich direct helemaal thuis. Tijdens de training of workshop wijs je de deelnemers de weg in de Social Impact Factory, onze locatie. Met een glimlach los je praktische problemen op. Je vormt de schakel tussen deelnemers, trainers en mensen van de Social Impact Factory. De fabriek bevindt zich aan het Vredenburg 40 in Utrecht.

Als host of hostess ben je aanwezig gedurende een hele training of workshop. Vooraf krijg je uiteraard alle benodigde informatie en instructies. De tijdsinvestering is dus vooral de avond(en) waarop de training of workshop wordt gegeven. Ook voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere vrijwilligers.

Marketingspecialist

Jij kent de weg in de wereld van online marketing. Daarmee sla je de brug tussen ons aanbod en de doelgroep. Je geeft advies en zwemt zo nu en dan ook zelf rond in de (social) media-kanalen. In overleg bepalen we de tijdsinvestering. Een uurtje per week is het minimum. Ook deze klus kun je vanuit huis oppakken.

Wat wij bieden

De School voor Compassie biedt je de gelegenheid om mee te bouwen aan een mooiere wereld. Je wordt onderdeel van een bevlogen groep vrijwilligers. Zo nu en dan beleggen we een gezellige teamavond. Bovendien krijg je op alle trainingen en workshops 30 % korting.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd? Bel of mail dan naar Karel Muller (projectleider), 06 – 15 45 17 56, info@schoolvoorcompassie.com.

Karel Muller

Trainer / projectleider

'Compassie is een gevoel, maar ook een vaardigheid. Het is verbazingwekkend hoe snel mensen zich hier in kunnen ontwikkelen.'

Op de hoogte blijven van onze school?

Neem contact op