Themadag Compassie met je lichaam

Cadeau voor jezelf

Verwendag!

Op zaterdag 6 juli organiseert de School voor Compassie weer een trainingsdag ‘Compassie met je lichaam’. Een echte verwendag voor jezelf, om eens helemaal tot rust te komen. In een rustige, veilige setting staan we stil bij ons lichaam en alles wat het ons elke dag geeft. We nemen je mee in diepe ontspanning en zetten stappen in zelfcompassie en bevrijding van spanning en stress.

Tussen de middag is er een heerlijke vegetarische maaltijd, gevolgd door een stiltewandeling in de Hilversumse bossen.

Daarna volgt er een deel over de verbinding van jouw lichaam met het Hogere - en ga je ervaren wat je dat kan opleveren. Hoe kijk je dan naar jezelf en naar anderen? Welke nieuwe verbindingen mogen er dan ontstaan? Waar mag je ruimte voor maken?

Zaterdag 6 juli 2024

10.00 - 17.00 uur

Locatie: De Kapel, 's Gravelandseweg 144, Hilversum (gratis parkeren)

Kosten: 95 euro p.p. (inclusief thee, koffie, vegetarische lunch en tussendoortjes)

Reacties van deelnemers:

'De dag heeft mij bewust gemaakt van mijn scheefgegroeide balans in geven en ontvangen. Ik heb mijn eigen noodkreet diep van binnen gevoeld en een eerste stap gezet in aandacht geven aan mijzelf en in (mogen) ontvangen. Ik vond de sfeer warm en verbonden.' (Elisabeth)

'Voor mij is deelname aan dit soort dagen nog steeds een bijzondere ervaring. Zeker in mijn levensfase. Dus ja, een fijne, leerzame en integere ervaring... die leidt tot meer zelfinzicht.' (Otto)

'Voor mij was deze Themadag Compassie met je Lichaam een bijzonder mooie dag, met bijzonder fijne mensen. De onderlinge sfeer was uitstekend en er ontstond een intieme ruimte gedurende de dag. Voor mij was het een waardevolle aanvulling op het gehele proces van heling, wat ik iedereen gun een keer mee te maken. Naarmate we ouder worden wordt het steeds belangrijker om liefdevol met je lichaam om te gaan en deze dag heeft voor mij dit bewustzijn verder verdiept en een positief effect gehad. Met  liefdevolle en deskundige trainers: zeker doen!’ (Rudolf)

'Ik voelde mij deze dag erg welkom en heb het ervaren als een warme deken. Karel & Yvonne weten al direct een veilige sfeer te creëren. Iedereen werd in zijn waarde gelaten en mocht er zijn. Eigenlijk voel je je op zo'n dag één, want we komen allemaal om compassie te voelen en te delen. Met hart en ziel. Zo bijzonder dat je elkaar helemaal niet goed hoeft te kennen om compassie met elkaar te voelen. Je draagt iedereen een warm hart toe en met de oefeningen voelde dat ook zo. Er waren ook momenten van stilte waarbij je even op jezelf gericht kon zijn (zoals de boswandeling). Ik vond deze afwisseling heel fijn. Al met al was deze dag veel te snel voorbij. Het had voor mij nog wel langer mogen duren. Het is een cadeau dat ik iedereen gun.' (Bea)

Aanmelden via de rode button hieronder. Mailen mag ook: info@schoolvoorcompassie.com

Yvonne van de Graaf

Trainer / Rituelen, Lichaamswerk

'Als Liefde gaat stromen, zijn er geen woorden meer nodig...'

Karel Muller

Trainer / projectleider

'Compassie is een gevoel, maar ook een vaardigheid. Het is verbazingwekkend hoe snel mensen zich hier in kunnen ontwikkelen.'

No items found.

Meedoen aan deze training?

Alle info op een rij

No items found.

Veelgestelde vragen

No items found.

Meedoen aan deze training?